Българският Рапър Устата Кацна в Америка (екслузивно интервю)

Устата по мустаци и бомбе на аерогарата в Лас Вегас, след като му загубиха багажа. Фото: BulgariCA.com

Устата по мустаци и бомбе на аерогарата в Лас Вегас, след като му загубиха багажа. Фото: BulgariCA.com

Иван Динев остана с “пръст в Устата”, по бомбе и засукани мустачки, след като багажа му не пристигна във Вегас

Половинката от дуета Софи Маринова бременна, Лора Владова я заменя в Ел Ей, Мишо Шамара в Чикаго 

26 януари 2015 г. Българският рапър Устата тази вечер пристигна в САЩ, и веднага след като кацна на аерогарата в Лас Вегас прие да даде екслузивно интервю за BulgariCA – 1то в Америка. Това е и 1то самостоятелно турне на Иван Динев (истинското име на популярния изпълнител) в “Родината” на неговата музика зад Океана. Затова и нарочно избрал Лас Вегас за 1ия концерт утре по никое време 10:30 вечерта в БГ БИСТРО. 

“Много яко ще бъде! Приготвил съм супер парчета и изненади”, Иван Динев – Устата на аерогарата в Лас Вегас. Фото: BulgariCA.com

След Вегас следват още 10 града в САЩ и 2 в Канада, за които Динев точно ни разказа “къде и какво ги очаква”.

Устата е известен с множество хитове, особено в дует със Софи Маринова (вижте по-долу видео клипове). “Софка беше бременна миналата година, а тази ще видим резултата, та затова я няма,” разказва музиканта в интервюто. В Лос Анджелис Софка е заменена от певицата Лора Владова, позната ни от Шоуто на Слави, която от години живее в “Града на Ангелите”, а в края на миналата година Лора записа нова песен с други двама българи от арт-средите в Ел Ей (вижте видео по-долу). “В Чикаго пък за 1ви път от 20 години ще бъда на една сцена с моя приятел Мишо Шамара,” поясни Устата. 

Динев останал с “пръст в Устата” и “засукани мустачки” в “Световната столица на Хазарта”, след като му загубили багажа по пътя. Иван си тръгна от 1та си спирка в Северна Америка, аерогарата в Лас Вегас с едно сакче и неизменното бумбе, за да отиде “пак да завърти ротативките, но този път по-леко”.  “Останах без багаж, но най-нужното е тук в ръчния”. На въпрос “пак с бумбе на турне – какво означава за теб”, Устата ни разказа и “какво е скрил под него” за зрителите. 

Чуйте цялото интервю:

Точно ти ще ми трябваш още в горещи нощи – Устата и Софи Маринова

Lora Vladova & Svetozar Hristov feat. Ustata – Nova Pesen Neromantichna (BG version)