Българското Детско Трио Крисия, Ибрахим и Хасан – 2ри на Евровизия

Българското детско трио Крисия, Ибрахим и Хасан спечелиха 2ро място на конкурса за детска песен на

Българското детско трио Крисия, Ибрахим и Хасан спечелиха 2ро място на конкурса за детска песен на “Евровизия” в Ла Ваета, Малта (Krisia, Hasan and Ibrahim – Planet Of The Children (Junior Eurovision 2014)

ВИЖТЕ ВИДЕО

15 ноември 2014 Г. Българското детско трио Крисия, Ибрахим и Хасан (Krisia, Hasan and Ibrahim)спечелиха 2ро място на конкурса за детска песен на “Евровизия” (Junior Eurovision 2014) в Ла Ваета, Малта, с песента „Планетата на децата“ (Planet Of The Children), написана специално за конкурса.

Нашите сладури набраха цели 147 точки, като “най-топлите” европейци от Хърватска, Кипър и Сърбия дадоха на Крисия, Хасан и Ибрахим максималния възможен брой точки – по 12. Дванадесет бяха и само точките, които разделиха българчетата от победата. Представителите на “студена” Швеция, “малка” Словения и “мокра” Италия вдигнаха 10-ки. Водачите на бившите Соц-парчета на СССР – Беларус, Грузия и Украйна, както и бившата Югославска република Черна гора и домакините от Малта успяха да споделят по 8 точки за българските деца.

Конкурса спечели представителят на Италия Винченцо Кантиело със 159 точки с песента “Tu Primo Grande Amore”, а трета, само на 1 точка след нас, остана Бети от Армения с песента “People Of The Sun” и 146 точки.

Българското уникално трио се представи блестящо на конкурса и впечатли цяла Европа.

(ВИЖТЕ ПО-ДОЛУ и ОРИГИНАЛНИЯТ КЛИП и ОЩЕ ВИДЕО)

Успехът на нашите таланти, 10-годишната Крисия Тодорова и 11-годишните братя-близнаци Хасан и Ибрахим Игнатови, се подсилва и от факта, че те излязоха едва 2ри по ред на сцената.

На детската ЕВРОВИЗИЯ се представиха деца от общо 16 държави – България, Холандия, Сърбия, Русия, Армения, Италия, домакините от Малта, Словения, Украйна, Черна гора, Кипър, Хърватия, Сан Марино, Швеция, Грузия и Беларус.

Мото на тазгодишния конкурс за детска песен на “Евровизия” е “Заедно”, а събитието има чисто благотворителен характер, като част от приходите ще отидат в полза на организацията WorldVision, която се занимава със защита на детските права по света.

Оригиналният клип на песента

УНИКАЛНИТЕ БЛИЗНАЦИ ХАСАН И ИБРАХИМ

НЕЩО С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ВЕСЕЛ И ПРИЯТЕН УИКЕНД! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ НАШИТЕ СЛДКИ ДЕЧИЦА!

Крисия Тодорова пее Химна & Моя страна, моя България [HD]