Заговорът Ебола или новият СПИН – 44

 

Екип на Либерийското министерство на здравеопазването приготвят тела на заразени с Ебола за изгаряне. Вирусът Ебола е открит за 1ви път в Заир (сегашно Конго) и в Южен Судан в Африка, кръстен на едноименната река там, по данни на Центровете за Контрол и Превенция на Заразите (Centers for Disease Control and Prevention). ФОТО Кредит: CNN, John Moore/Getty Images

Екип на Либерийското министерство на здравеопазването приготвят тела на заразени с Ебола за изгаряне. Вирусът Ебола е открит за 1ви път в Заир (сегашно Конго) и в Южен Судан в Африка, кръстен на едноименната река там, по данни на Центровете за Контрол и Превенция на Заразите (Centers for Disease Control and Prevention). ФОТО Кредит: CNN, John Moore/Getty Images

“Хората от западния свят трябва да знаят какво се случва тук, в Западна Африка. Всичко, което ви говорят, е лъжа. Ебола като вирус НЕ съществува и НЕ се разпространява. Червеният кръст донесе това заболяване в 4 конкретни страни по 4 конкретни причини.”

Хората от западния свят трябва да знаят какво се случва тук, в Западна Африка. Всичко, което ви говорят, е лъжа. Ебола като вирус НЕ съществува и НЕ се разпространява. Червеният кръст донесе това заболяване в четири конкретни страни по четири конкретни причини.

Ето защо либерийците и нигерийците започнаха да гонят служителите на Червения кръст от своите страни и да разпространяват вярната информация в новините.

Причините

Голяма част от хората веднага ще си спомнят за „депопулацията“, която безспорно вълнува умовете на Запада, когато става дума за Африка. Но аз мога да ви успокоя – депопулация в Африка не може да бъде достигната по пътя на умъртвяването на 160 души на ден в страни, в които хиляди се раждат всеки ден. Истинските причини са много по-практични и реалистични.

Причина 1:

Изкуствено разпространяваната чрез ваксинация болест, наречена ебола, е донесена в Африка с цел да се създадат условия за въвеждане на войски в Нигерия, Либерия и Сиера Леоне.

Необходимо е да напомним, че съвсем наскоро Америка се опита да използва „Боко Харам“ с цел въвеждане на войски в Нигерия. Но лъжливата история с „Боко Харам“ постепенно се разпадна благодарение на това, че нигерийците започнаха да разпространяват истината.

Никакви момичета никъде не са изчезвали. Световната подкрепа на военна операция изчезна и беше необходима нова причина за въвеждането на войски в Нигерия с цел завземането под контрол на новите нефтени залежи в тази страна.

Причина 2:

Сиера Леоне е най-големият износител на диаманти в света. В последните четири месеца диамантената промишленост в страната стачкува, отказва да добива диаманти, докато не бъдат подобрени работните условия и не бъде повишена работната заплата.

Западът не бърза да подобрява условията на труда, тъй като му трябва евтина работна сила, работеща за храна и подаяния от международната хуманитарна помощ. Войски в Сиера Леоне са необходими за принуждаване на работниците да прекратят стачките.

Това се случва не за първи път. Войски вече са използвани за сплашване на стачкуващите миньори, диамантеният добив е възобновяван дори ако за това е било необходимо да се убият всички стачкуващи и да се заменят с нова работна сила. Но използването на войски едновременно в няколко страни от един регион изисква сериозен повод и ебола може да точно този удобен повод.

Причина 3:

Освен за нигерийския нефт и диамантения експорт от Сиера Леоне, войската е необходима за принудителна ваксинация срещу ебола на тази част от населението на Африка, която е достатъчно осведомена, за да се старае да избягва ваксинирането.

3000 войници са изпратени с цел осигуряване на принудителна ваксинация, която е необходима за разпространение на „отровата“. Колкото повече информация, отнасяща се за лъжите и манипулациите на САЩ, се появява в новините, като например в Либерия, толкова повече африканци се отказват от услугите на Червения кръст.

Войската принуждава тези хора да преминат ваксинация и подсигуряват убедителна картина на „пандемията от ебола“. Войската също така защитава Червения кръст от жителите на Либерия и Нигерия, които справедливо се опитват да ги изгонят от своите страни.

Причина 4:

Последната, но не по-маловажна причина се крие в това, че изкуствено създадената (да речем – в САЩ) истерия около „пандемията от ебола“ ще бъде използвана, за да се наплашат милиони хора и да се съгласят те на доброволна ваксинация, която на свой ред ще доведе вече до истинска пандемия от ебола.

Още сега се появяват истории за това как вирусът е попаднал в САЩ, в Далас и как белите медицински работници, заболели от вируса, са били излекувани, а лечението на черните болни не се допуска.

От страх, че „лекарството“ за изцеление няма да достъпно за тях, черното население ще се стреми към ваксиниране. Те ще окупират клиниките на тълпи и ще има много сериозни проблеми.

Отчитайки цялата информация за ваксинацията, която е достъпна днес, ми се иска да се надявам на благоразумието на хората. Впрочем всичко, което ни остава да направим, е да се надяваме. Тъй като Западът разчита именно на нашата необразованост при реализиране на своите планове.

Запитайте се: ако ебола е толкова опасна и може лесно да се предава от човек на човек, а не чрез контролирана ваксинация, то защо центровете по контрол и профилактика на заболяванията и правителството на САЩ не са прекратили полетите от страните, в които бушува „епидемията“? Защо поне не осъществяват строг контрол?

Ние трябва да започнем да мислим и да разпространяваме информация в световен мащаб, тъй като световните медии не предават правдива и обективна информация за хората, живеещи тук, в Западна Африка.

Стотици хиляди хора загинаха, бяха парализирани или станаха инвалиди в резултат на прилагането на тази и много други „нови“ ваксини по цял свят и ние най-накрая започваме да виждаме какво се случва в действителност.

Роден в Либерия преподавател в американски университет е написал статия за либерийското издания Daily Observer, в която твърди, че ебола се явява резултат от американски експерименти с биологично оръжие. Професор Сирил Бродерик пише, че „определени райони в Африка, включително в Западна Африка, вече много години се явяват полигони за изпитания, свързани с нови болести, особено с ебола“.

МИСЛИ ПО ВРЕМЕ НА ЕБОЛА И СПИН

Още през 2003 г. президента Буш е включил Ебола в списък за превенция. (кликнете в/у снимката за по-големи размери)

Още през 2003 г. президента Буш е включил Ебола в списък за превенция, която влиза в сила през юли 2014 г. (кликнете в/у снимката за по-големи размери)

Остават множество въпроси около един – Ебола новият СПИН ли е? Дали СПИН-а и Ебола-та са излезли от епруветките в тайни лаборатории, като целта е да се изтребят чернокожите и/или да се спре демографският бум в Африка?

Вирусът Ебола (Ebola virus disease, EVD; Ebola hemorrhagic fever, EHF), е официално открит за 1ви път през 1976 г. в Заир (сегашно Конго) и в Южен Судан в Африка, кръстен на едноименната река там, по данни на Центровете за Контрол и Превенция на Заразите (Centers for Disease Control and Prevention) – 284 заразени и 151 починали. През 2003 г. президента Буш включва Ебола в списък, през 2013 Световната Здравна организация отчита 1716 случая на заразени, а през юли 2014 г. превенцията влиза в сила. На 20 октомври 2014 г. са отбелязани 13,567 случая на зараза и 4,951 починали.

Първите документални данни за СПИН датират от 1959 г. от Конго, а се предполага, че е влязъл в САЩ през 1966 г. През 1969 г. има данни за първият заразен от Хаити пристигнал в Съединените Щати, където епидемията бързо се разпространява във високо-рискови групи, и по-специално гейове. През 1978 г. се отчитат 5% разпространение в Ню Йорк и Сан Франциско и се предполага, че няколко хиляди в САЩ вече са заразени. Предполага се, че СПИН е разпространен след масови ваксинации в Африка срещу малария веднага след 2та световна война.

Дали наистина Светът се управлява от тайно световно правителство? Всичко това обаче не се коментира, или поне въобще несериозно, в медиите, простичко и защото те се контролират от системата – обобщават теоретиците на конспирацията, а този толкова логичен според тях извод окръгля картината изпълнена и с порядъчен брой и други събития. Е, все пак зависи до каква степен вярваш на “случайни съвпадения”, пък дори били те и “случайно последователни” във всякакъв мащаб.

В най-чистия си вид теориите на заговора целят да намерят виновник за всяко зло. И в цялата история на човечеството посочват враг, дори абсолютен враг. Няма нищо случайно в това, че конспиративните теории се прицелват например тъкмо в евреите. Теоретиците на заговора се нуждаят от враг, който е вездесъщ, гъвкав и притежава два много важни и универсални властови инструмента: пари и идеи. Именно „евреинът” – ту като банкер, ту като интелектуалец – е същинското въплъщение на този удобен образ. И дори да е така “рибата не може да плува на сухо”, или простичко казано, някой я иска в собствения си аквариум за да си оправи собствените лайна по дъното, и най-вече на повърхността. И най-вече да не е той този, който се е изсрал на главата на собствения си народ или верска група. Не случайно британският психолог Майкъл Ууд твърди, че конспиративните теории се поддават най-вече хора, които изпитват недоверие към околните. Ууд твърди, че, обратното, онези съвременници, които имат доверие на околните, на семейството, на приятелите и съседите си, са по-добре имунизирани срещу заразата. И не желаят допълнителни имунизации, както на практика се случва с Ебола. Само опитът и примерът са в състояние да променят мисленето на заблудените хора, и само ако те искат да го разберат, подчинени и на своята вяра, а не само на първичните си сетивни органи. Но “големите” имат нужда от теориите и практиките на заговора, за да удовлетворяват и една разбираема човешка необходимост: да се въведе някакъв разумен ред в световния хаос. Който самите те да управляват.

Егати пъзела!

ОЩЕ: http://www.jimstonefreelance.com/ebolie.html