Стоичков танцува в Маями за Джей Ло и Рики Мартин, работи като “домашна прислужница”(уникално видео)

йхсхс

Христо Стоичков е един от участниците в клипа към “химна” на предстоящото Световно първенство по футбол в Бразилия 2014 “La adrenalina del Mundial llego”, Изпълнители на парчето са звездите Дженифър Лопес (Jennifer Lopez), Рики Мартн (Ricky Martin) и Wisin, направено специално за Unision TV.

La adrenalina del Mundial llego е парчето в което “Камата” участва за звездите Дженифър Лопес (Jennifer Lopez), Рики Мартн (Ricky Martin) и Wisin, една от официалните песни, които ще поддържат фиестата около “зеления килим” на Световното по футбол в Бразилия 

2 юни 2014 г. Българската футболна легенда Христо Стоичков е един от участниците в клипа към “химна” на предстоящото Световно първенство по футбол в Бразилия 2014 на мексиканската телевизия: “La adrenalina del Mundial llego”. Изпълнителите на парчето са звездите Дженифър Лопес (Jennifer Lopez), Рики Мартн (Ricky Martin) и Wisin и е сред официалните песни, които ще поддържат фиестата около “зеления килим”.

“Разбрах, че журналистите не лъжат поне за едно – наистина никога не почиват! Постоянно нещо се случва и трябва да се реагира. Това много ме забавлява, страшно ми е интересно. Чувствам се супер в Маями. За Джей Ло нищо не мога да ви кажа, защото забраниха да се изнася каквато и да била информация за видеоклипа и всичко около снимките. Това е положението”, коментира Стоичков в Маями, след като се наложило да напусне спешно тържеството по случай 48-ия си рожден ден, за да се включи в предаването на мексиканската телевизия “Телевиса” – Унивисион, за която работи. На екрана заедно с Христо се появиха Дженифър Лопес и Рики Мартин, за да предствавят и тримата официално парчето за Мондиала.

 

Христо Стоичков

Христо Стоичков глади ризата си, като “домашна прислужница” след като загубил бас с колега журналист.

Както ви съобщихме по-рано, “Камата” от известно време живее в Маями и един от основните коментатори за мексиканска телевизия. Носителят на “Златната топка” ще бъде сред лицата на Световното в Бразилия, което стартира на 12 юни 2014 година.

На Стоичков се наложи да работи и като “домашна прислужница”, както и да измие колата на колега от мексиканската телевизия, защото загубил бас за изхода на битката за шампионската титла в Испания преди последния кръг.

Стоичков заложил на “Барселона” срещу “Атлетико” Мадрид, но равенството 1:1 на “Камп Ноу” донесе трофея на столичани и така “златният ляв” загубил облога.

Първоначално в сценария на предаването Стоичков трябвало да облече фланелка на “Атлетико”. Обаче, когато Ицо излезе пред камерите отказа да го направи и се зае с допълнителна “домакинска работа” в студиото, включително и да измие колата на водещия, само и само да не се занимава с “мадридски глупости”.