Защо избягах и защо повярвах – DEEP ZONE в Ел Ей (видео)

“Поколенията да не забравят българското, защото то е вечно”

DEEP ZONE PROJECT на сцената на елитния Холивудски клуб

DEEP ZONE PROJECT на сцената на елитния Холивудски клуб “LURE” в Лос Анджелес, 31 май 2014 г. Фото: Evgeni Veselinov, bulgarica.com

1 юни 2014 г. Аплодисменти за българската музика, от самото начало до днес, и утре. Тя се прави да дарява усмивки и добри емоции. Тя се прави за да бъдем тук, обединени като едно голямо семейство – българи.

 Това каза Дидо от българската банда DEEP ZONE PROJECT, преди да забият кавър на един от емблематичните наши хитове на сцената в елитния Холивудски клуб “LURE”. 

Защо избрахме точно това парче от всичките, които записахме? Най-вече за това, че то е изпълнено от млади професионалисти, на професионална сцена която просто им се “лепна, и то в навечерието на деня на детето и бъдещето. В унисон с идеята, пред която се прекланяме – поколенията да не забравят българското, защото то е вечно.

Другата причина са емблематичните думи от припева “Защо избягах, защо повярвах”, които пряко ни касаят нас, българите “зад граница” – това от което се нуждаем ВЯРА! 

Това почувствах, там, до сцената – повярвах в младите българи, които носят в сърцата си, това, от което имам нужда! Надявам се, и всеки от вас!

Да се насладим:

Ммм