Пир по Време на Чума – да си спомним /видео/

Гравитация нула, автор:Венцислав Занков.Законът за всеобщото привличане от 1687 на Исак Нютон допълва - важно на квадрат за привличането е и отдалечеността на материалните обекти един от друг.Блуждаещи индивидуализми, изпразнени и празни, или безкрайно отдалечени, са в невъзможност да създадат каквато и да е критична маса за предизвикване на верижна реакция.Ако гравитацията е нула, просто сме извън Времето и Пространството ... и ни проектират живота с праволинейността на Евклидовата геометрия.

Гравитация нула, автор:Венцислав Занков.Законът за всеобщото привличане от 1687 на Исак Нютон допълва – важно на квадрат за привличането е и отдалечеността на материалните обекти един от друг.Блуждаещи индивидуализми, изпразнени и празни, или безкрайно отдалечени, са в невъзможност да създадат каквато и да е критична маса за предизвикване на верижна реакция.Ако гравитацията е нула, просто сме извън Времето и Пространството … и ни проектират живота с праволинейността на Евклидовата геометрия.

Ако добре помните какво беше положението в края на 96-та – началото на 97ма година… 

На 2 октомври 1996 година бившият премиер на България Андрей Луканов беше застрелян пред дома си. В същата година инфлацията у нас достига рекордни стойности от 300%.

Времената на големия глад и т.н

Политическата и финансова криза в България (1996-1997) е ужасна Страната изпада в хаос и е изправена пред хуперинфлация, след като Долара “удря” 3000 лв. 

Тези кадри могат единствено да ни припомнят на фона на днешното положение…. по онова време докато сме гладували… други какво са правили…. ?!

Архивни кадри от богато парти в зала с големи стъкла и жадни очи отвън … 

Някои от тези хора все още ни управляват, други не са между живите, трети продължават да дават мнение за народа … а всичките все още са “актуални”