Кой, Защо и За Колко Върна и Ще Остави Сегашната Власт? /видео/

 

Създателя Майстор Леонардо и творението му Джокондата сядат на една маса резервирани от тях и за тях, като задължително оставят добър тип (бакшиш) на сервитьорите и запазват местата си за възможно най-дълго време. На масата трябва да бъде добре заредена с сочни родни ястия, приготвени по чужди рецепти. Трохи от масата винаги се оставят за преминаващите тихи или скандиращи близки и еднородници на сервитьора. Лампите по ресторантите светят силно, захранвани от електричество на добра цена.

Създателят Мастер Леонардо и творението му Джокондата сядат на една маса резервирани от тях и за тях, като задължително оставят добър тип (бакшиш) на сервитьорите и запазват местата си за възможно най-дълго време. На масата трябва да бъде добре заредена с сочни родни ястия, приготвени по чужди рецепти. Трохи от масата винаги се оставят за преминаващите тихи или скандиращи близки и еднородници на сервитьора. Лампите по ресторантите светят силно, захранвани от електричество на добра цена. Карикатура: Анатоли Станкулов

Стефан Гамизов: “Комунистите са си платили затварянето на очите за това, което ще извършат в Белене, гарантирали са многомилиардният интерес в България на двете американски фирми собственици на Марица Изток 1 и 3 и така са си осгурили лобиране! Станишев зароби България с 13 8 млрд.” 

Родната Енергийна “Мафия” (РЕМ) винаги и навсякъде е била добре обслужвана, дори в Лос Анджелис

И преди, и сега, всичко е Черва, и в България, и по Света

Размишления за миналото по време на ваканция

5 август 2013 г. Тъй като тече традиционната ваканция на многолетното традиционно Народно събрание и 50-дневните традиционни протести нека използваме времето на “ваканцуване” и да си припомним някои мисли преди да започне вътрешно-външният процес, изпълнен с голями Енергия и порив за промяна.

“С какво право комунистите са генерирали тайно 13-милиарден дълг за това общество, като минимално задължение? Задължения за 15 или 25 години – какво занчение има за една бедна, най-бедната Европейска държава? Огромни, чудовищни, измамни делавери! Комунистите са си платили затварянето на очите за това, което ще извършат в Белене.

Стефан Тодоров Гамизов е български бизнесмен, общественик и експерт в енергетиката и националната сигурност. Гамизов прави редица разкрития, свързани с енергийната мафия и корпоративната престъпност, с което става неудобен за голяма част от политическите и икономически кръгове в страната.През 2008 година критикува дейността на ДАНС.

Стефан Гамизов е български бизнесмен, общественик и експерт в енергетиката и националната сигурност, който прави редица разкрития, свързани с енергийната мафия и корпоративната престъпност, с което става неудобен за голяма част от политическите и икономически кръгове в страната.През 2008 г. критикува дейността на ДАНС.

Защото са знаели,” че ако си плащат ще запазят себе си на власт, въпрос е само какъв начин на плащане да изберат,” това каза българският бизнесмен, общественик и експерт в енергетиката и националната сигурност инж. Стефан Гамизов в “Предаването на Карбовски” още на 10 март 2013 г, с мото “Технологията на Злото”.

“Две американски фирми с огромен многомилиарден интерес нтерес в България, не само бизнес. И ако ти им поддържаш този многомилиарден интерес, който е толкова неморален, толкова нечистоплътен, толкова срамен, толкова извършен в нарушение на Европейското законодателство, те винаги ще лобират за тебе,” допълни тогава Гамизов.

“Обявявам война на робовладелците и роботърговците в България, като Румен Овчаров,” каза Гамизов. Същият Овчаров в същото предаване каза, че “не токът е скъп, а хората са бедни”.

Родната Енергийна “Мафия” (РЕМ) винаги и навсякъде е била добре обслужвана, дори в Лос Анджелис

Същият Овчаров, на който преди време тогавашният генерален консул в Лос Анджелес Иво Мускуров му “ходеше по гъза”, подпомаган от собственика на частната фирма на 2-ия етаж под държавното консулство, която платено обслужва и до ден днешен българските граждани. Мускуров тогава ми заяви, “а бе ти знаеш ли кой е Овчаров, това е един от най-влиятелните в България, не е добре да разпространяваш снимките, които правиш”. Днес г-н Мускуров е Генерален консул в Канада. “Частникът” г-н Джо Антонов (в оригинал Желязко, наричан Жижо) пък

разкарваше със собственото си БМВ антуража на министър Овчаров из Бевърли Хилс.

Това се случи след “срещата с народа” на елитната група от София и тази на посланичката Н.Пр. Елена Поптодорова в Голф клуб под звуците на гласа на “дежурната” при подобни мероприятия оперна певица. “Поразяващата ръка”, както се е нарекъл в профила си във “Фейсбук” г-н Антонов работи дълги години с българи и офисът му е в непосредствена близост до нашите дипломати. По времето на предишния състав на официалните ни представители в Ел Ей изтече информация за Джо Антонов за негов

достъп до МВР-системата в държавния офис

на 4-ия етаж, която достигнала и до премиера Бойко Борисов и силовият министър Цветан Цветанов. Антонов монтира лично и поддържа телефонната система на Консулството, като дори неговият глас все още е този и днес, който ви отговаря първи от слушалката, ако позвъните там. Ще трябва сами да си отговорите, дали

работят “заедно” нашите частни и държавни институции днес

при новият генерален консул Марин Димитров, чиято работа се подпомага от консул Вера Шатилова, бивша говорителка на Посолството ни в Москва. Г-жа Шатилова уважи протестиращите преди четири седмици, като обеща да “предаде на Външно министерство за това, което се случва” и че “всеки има право да изрази мнението си.”  “Жижо” Антонов заявява подкрепата си за протестите във Фейсбук и активно изразява мнението си, но до сега не е присъствал на нито един от четирите проведени. 

Американската “връзка” 

Българо-американските отношения водят своето начало официално от 1903 г.Те претърпяват редица промени – от мисионерска дейност и американска подкрепа в борбата за независимост на България в края на 19 век, разширяване на търговските отношения в началото на 20 век, враждебност през Първата световна война, открити военни действия и бомбардировки през Втората световна война до идеологически сблъсък през Студената война, партньорство на България със САЩ и НАТО и все по-здрави политически, военни и икономически връзки в началото на 21 век.

Българо-американските отношения водят своето начало официално от 1903 г.Те претърпяват редица промени – от мисионерска дейност и американска подкрепа в борбата за независимост на България в края на 19 век, разширяване на търговските отношения в началото на 20 век, враждебност през Първата световна война, открити военни действия и бомбардировки през Втората световна война до идеологически сблъсък през Студената война, партньорство на България със САЩ и НАТО и все по-здрави политически, военни и икономически връзки в началото на 21 век.

“Ще помоля, ще помоля, осбено много ще помоля Американските дипломати да не ми пречат! Защото за мен Америка продължава да бъде символ на възмездието! Тези хора в Марица Изток 1 и Марица Изток 3 нямат нищо общо с това, което наричаме морал на Западния свят!,” каза Гамизов в ефир 

Тъй като “войната” не е приключила, а “робовладелците” не само остават на власт, а доста успешно се окопават, то публикуваме това интервю в унисон с исканията на недоволните за “рязане на главата”, а се вижда как се “реже само опашката”. Или по-простичко в България продължава да е валидна поговорката

“Рибата се вмирисва откъм главата, но се реже откъм опашката!”

Усетете “миризмата” от цялото интервю, а по-долу четете още кой е Стефан Гамизов и още негови мнения:

Кои български политици не/направиха Марица Изток 1 и 3? “Всичко тръгна от Иван Костов. След това, когато сладостта от измама в политическото пространство се разшири всички започнаха така, тези неща да се случват” при БСП и “Тройната коалиция” за която се говори в горното интервю. А финалният подпис сложи Росен Плевнелиев, когато беше министър и разреши строежа на нещо, което е и незаконно,” каза Гамизов.

Реално така пък Плевнелиев си “плати” за поста Президент и подкрепата и лобирането за него, и след като падна правителството на неговата партия ГЕРБ: “Президентството беше подарък за Плевнелиев. Финалният подпис за ТЕЦ Марица 1 е на ведомството на Росен Плевнелиев, докато беше министър на регионалното развитие и благоустройството. Не знам какъв му е интереса на Плевнелиев, но знам каква му е печалбата – стана президент за извършването на една низост. Връчи една дебела сметка на българите, която ще плащат 15 години. Има директна връзка между едното и другото. Въпросният президент на компанията АЕС, собственик на Марица Изток,  г-н Питър Литгоу е Властелинът на България.Той прави това, което той иска,” каза Гамизов в студиото на “Всяка Неделя” на Нова ТВ, предаване, което може да гледате по-долу.

 

“Вие сте силен лидер”, с тези думи американският президент Джордж Буш се обърна към премиера Сергей Станишев през 2008 г., когато прие българският министър-председател в Овалния кабинет на Белия дом.”Аплодирам вас и правителството ви за борбата с корупцията”, каза Буш. Тогава той допълни, че в САЩ също има корупция, но когато се разкрие такъв случай, виновните се изправят на съд. “Преизбирането на Барак Обама е вот на доверие за прогресивните политики както в САЩ, така и по целия свят,” заяви президентът на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев през 2012 г. Тогава Станишев напомни, че преди четири години избирането на Обама носеше посланието „Да, ние можем”.

“Не търсете причините в някакви странни типове, които ги застрелват по улиците или разни които изглеждат много страшни. Този кротък човечец, заради тези пари, които трябва да вземе от бедния човечец в България, той успява да исзкривява политиката. Толкова е лесно да направи Плевнелиев президент, че чак ме е срам да го кажа. Как – с влияние! Плевнелиев е човек с много малък капацитет и е силно зависим от един клъстър около него, тези момчета, които правят всичко възможно да се харесат на Западната Коорпоративна лоша практика. Идеята е да се крепи един коорпоративен модел, който е криминален. Това са престъпленията на “белите якички”, на корпорациите, заради които Мадоф отиде в затвора в САЩ. България е Рай за това нещо,” каза още Гамизов.

ПРИПОМНЯМЕ:

Цирк “България” продължава турнето в Родината си

Парламента пусна протестиращите във ваканцуване, а овце няма …

АЕЦ Белене и Парламента “на есен с песен” – за протестите не е ясно

България и САЩ – “ръка за ръка надолу за корупцията”

10 начина за манипулиране и къде сме ние самите