Втори протест на българите в Ел Ей тази неделя

“В Лос Анджелис сме гледали много филми, но такова чудо не бяхме виждали”, това пише на постера, който държи един от организаторите Петко Физиев на протеста пред генералното консулство на 14 юли 2013 г. Фото: Евгени Веселинов, BulgariCA

“В Лос Анджелис сме гледали много филми, но такова чудо не бяхме виждали”, това пише на постера, който държи един от организаторите Петко Физиев на протеста пред генералното консулство на 14 юли 2013 г. Фото: Евгени Веселинов, BulgariCA

18 юли 2013 г. Организаторите на протеста в Ел Ей за оставка на правителството в България, който се състоя миналата неделя, съобщиха че “плануват следващ за тази неделя също, с название ДАНСwithme LA, като идеята е да се отиде до знака на Холивуд знака, за да се направят там грабващи снимки.”

“Избрано е мястото, където ще се съберем в 10:00 сутринта тази неделя, като се подготвя и най-подходящият маршрут,” каза Виктория Ершова по телефона.

Ориентировачен адрес (кликнете за карта): 3400 N Beachwood DrLos Angeles, CA 90068. Подробна карта вижте на Фейс-страницата.

Вероятно ще има табели по пътя, които да улеснят пристигащите. Мястото се намира в близост от изхода на магистрала 101 S – EXIT GOWER.

Ершова каза също, че е “създадена специална страница на Фейса за събитието”: https://www.facebook.com/events/558449284197458/.

Интернет страницата, която е създадена от нея и Петко Физиев е публична и не се нуждае от специална регистрация във Фейса, показва, че са поканени 252 души, като 33 са потвърдили присъствие, а 13 се колебаят.

На страницата във Фейса организаторите препоръчват да бъдат облечени бели фланелки, в солидарност с идеята за “чистота” на протестите в София и годишнината от рождението на “най-чистият” българин и Апостол на свободата – Васил Левски. Организаторите препоръчват да се отиде на време, за да се избегнат горещини по-късно и групата да върви заедно по маршрута.

“Да се обединим и да изразим гласа си против потресаващите безобразия, които се случват в родината ни, по един изключително фокусиран и положителен начин,” каза Петко Физиев.

“Да си върнем България, и няма да спрем,” завършиха организаторите.

Още информация преди и след протестта може да се намери в:

Туитър: http://twitter.com/bulgarica

Яху-групата за българи в Калифорния: http://groups.yahoo.com/group/bulgarica/

ПРИПОМНЯМЕ: Протест в Лос Анджелис за оставка на правителството, връчват “Златните малинки 2013″

 

“Златни Малинки 2013″ на специален постер, който можете да си изтеглите от тук: golden_raspberry_big

ПОСТЕРИ:

ТЕКСТОВЕ ЗА ПОСТЕРИ, КОИТО БЯХА ПРЕДОСТВАЕНИ ЗА СЛЕДВАЩИЯТ ПРОТЕСТ:

“Holy Trinity” – Communists, nationalists and Turks – they now control Bulgaria!

You are agents of Russia – “South Stream” and “Belene” NPP – you’ve done your job, now go away!
Communists made ​​death camp “Belene” – now they will do “Belene” NPP!

Obama, Not Waving U.S. Visas for Bulgarians – At Least Get the Communists and the Mafia!

We left the country Bulgaria, not the Motherland Bulgaria. We left the country at the disposal of the Mafia that ordered her!

(“”Светата троица” – Комунистите, Турците и Националистите – те сега управляват България!”

“Вие сте агенти на Русия – “ЮЖЕН ПОТОК” и АЕЦ “БЕЛЕНЕ” – вие си свършихте работата, а сега си вървете!”

“Комунистите направиха смъртен лагер “БЕЛЕНЕ” – сега те ще правят АЕЦ “БЕЛЕНЕ”!”

“Обама, като не махаш американските визи – поне махни комунистите и мафията!”

“Ние напуснахме Държавата България, а не Родината България. Ние оставихме държавата на разположение на мафията, която си я поръча!”)