Ади е спасена!

За циниците, историята на Ади е банална. Младо, красиво, 19-годишно момиче, което се радва на живота напълно безметежно… докато в един момент изневиделица изниква страшната диагноза.

Аделина Коджабашева се пребори с рака и вече е у дома е със семейството си след лечение в Германия. За циниците, историята на Ади е банална. Младо, красиво, 19-годишно момиче, което се радва на живота напълно безметежно… докато в един момент изневиделица изниква страшната диагноза.

Аделина Коджабашева от Бургас, която накара българи в България и по цял свят да се обединят и да й помогнат да се пребори с рака вече е у дома е със семейството си след лечение в Германия

Знаете ли какво е чудо – да върнеш усмивката на един отчаян човек. А знаете ли какво е чудо на чудесата – да спасиш един човешки живот!

1 юни 2013 г. Аделина Коджабашева от Бургас, която накара българи в България и по цял свят да се обединят и да й помогнат да се пребори с онкологично заболяване, вече е здрава, у дома е със семейството си. Лечение на момичето в Германия е приключило успешно, съобщи специално създадения уебсайт носещ нейното име.

“Тя победи и искаме да ви благодарим. Защото вашата подкрепа, вашата любов и вашата вяра направиха чудото. Ади оздравя и нямаше как да бъде иначе – нали има вас, своите Ангели. За нея вече има слънце, има и надежда. Това, което направихте, е невероятно. То не може да се сравни с нищо, правено досега, пише в съобщението.

В момента се изчислява неусвоената сума от лечението и тя ще бъде пренасочена за лечението на други болни деца. 

ПРИПОМНЯМЕ – ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ И ВИДЕО ТУК: Спасете Ади – Save Adi