България – бий круша за да слуша

Престижната Западна аристокрация се редеше около масата България претрупана с апетитни наши ястия, сервирани от нашенски бакшиш-полит-трегери, гледаше бокс и слушаше класическа музика. Да Винчи спокойно рисуваще Мадоната, заедно с нея сладко опитваха добре приготвени български манджи от добре очуканите български домакини. И така до ден днешен ... Карикатура: Анатоли Станкулов

Престижната Западна аристокрация се редеше около масата България претрупана с апетитни наши ястия, сервирани от нашенски бакшиш-полит-трегери, гледаше бокс и слушаше класическа музика. Да Винчи спокойно рисуваще Мадоната, заедно с нея сладко опитваха добре приготвени български манджи от добре очуканите български домакини. И така до ден днешен … Карикатура: Анатоли Станкулов

УМОРЕНИ АНАЛИЗИ АНАЛНОЛИТИЧНИ

Развлекателната история понякога почти не е истина

28 януари 2013г. България се е превърнала е боксова круша за ударите на “големите” на световният ринг на интересите. Така както е било – най-вече в съвременната история, е сега, и се очертава да бъде и за в бъдеще. Ударите отнасят така както всички български граждани в собствената си Родина, така и тези в чужбина. Особено след “демократичните” промени на Световното общество, и особено неговата “високо морална законова” част в Европа. Ударите се подпомагат и от вещи помощници в България, като последният нокдаун беше класика – Референдум! Попитаха народа като похарчиха 20 милиона, за да доставят удоволствие и сигурност в прозрачността на “светлото” бъдеще на България, на външните професионални боксови агенти и за собствените си аранжименти: България – Идилията “Референдум” за Цирка “АЕЦ”. Получава се така, че да биеш самият себе си, превръщаш се в боксова круша.

Следващият двубой е на местния Роден ринг:  Избори на 7 юли 2013, когато българите в чужбина остават пак без глас.

Морно умо-рени се опитваме аналолитични да анализираме аналогично анализи.

200 години Византия се “грижеше” за нас и ни онодваха прилично.

“Забравиха” ни цели 500 години роби на турците, а Те се развиваха във всяко отношение, а българската круша й окапаха и листата под ударите на “боксьорите с чалми”. По-късно пък станахме Тяхната предпазна “жива стена” за нахлуването на мюсюлманството в Европа и по Света, та и до сега.

Престижната Западна аристокрация се редеше около масата България претрупана с апетитни наши ястия, сервирани от нашенски бакшиш-полит-трегери, гледаше бокс и слушаше класическа музика. Да Винчи спокойно рисуваще Мадоната, заедно с нея сладко опитваха добре приготвени български манджи от добре очуканите български домакини. И така до ден днешен …

Изморихме се … умо-рени …

Продадоха ни на “боксьорите в червено” – руснаците след 2-та св. война, за да ни нарекат след това техни съюзници, дори част от тях, и врагове на световната демокрация, направиха си печелившата формула за “студената война” и ни преместиха от лоното на “кралските династии” в това на “червените партизански династии”, като ни закопаха под ринга на реалната световна междунационална конкуренция. Заличиха ни като нация, поне за Тях – просто е така.

Изморени сме … повече умо-рени … почти умо-побъркани

Сега пък след като България вече е във формат, който Те искат, вече демократично-законно призната и парламентарна, НАТО-вска с местни военни бази и жертви по Арабските пустини напоени с петрол и кръв, Евро-съюзническа с квалифицирана евтина работна ръка и усърдни работари, финансово дисциплинирана-недължаща и нямаща нужда от заеми със силно отворени очи вече, без-терористична и дори с атаки на нейна теритроия, тя пак остава в основни забранителни зони на Великите сили от Европа и “зад Океана”. Дори и най-младите българи – студентите, са от най-умните в учебните заведения на Великата Демокрация, в която лесно се открива законовата миризма на пушек от марихуана, дулата на раздаденото оръжие и пресното мастило от напечатаните банкноти. А те – нашите млади умове, горките, са със запушени носове от непознатия сив полъх, но да не се забравя – вече и с отворени очи.

Подигравката се превърна вече в гавра с търпението и чистотата на българския гражданин. А какво иска той – това, което му се полага по международните закони и това, което е заслужил със своята преданост. Явно да си лоялен въобще не е на мода във Висшето общество, което по стара своя традиция танцува с маски на паркета, който само е редило. Демагогията на Тези които освен, че искат, то и получават, може спокойно да бъде открита и в ежедневието и на тяхното собствено общество и бизнес. Може би това е причината – Те не могат да бъдат други, защото така са родени и отраснали – въздържани и възпитани, но елит.

Изморени … умо-рени … умо-полирани … приятно смачкани …

Отделен въпрос е как и на каква цена българските политици допускат години наред някой да се гаври със собствените им сънародници и техни “хранилки”-данъкоплатци, пардон гласоподаватели. Сигурно е висока, извинете достатъчна, или пък недостатъчна за всеки следващ.

Стига народна  поезия, че ще ме наречете “комунист”. Нека по-добре да видим демократичните факти.

Години наред държавните администрации на САЩ (и самите президенти) и страните от ЕС (и самият той), особено Великобритания и Холандия, дипломатично, но и рязко режат и ограничават права на българските граждани, въпреки уставното държание на нашего брата. Само ще припомним най-видимото – наличието на американски визи и забраните за българи в ЕС. И то какви права – да се движиш свободно по Света и да работиш законно, за да съществуваш и оцелееш, да Им плащаш данъци и да им носиш умствен потенциал.

Умо-рен умо-донор … умо-замъглен умо-несретник, пардон лузър

Ще кажете защо пък и боксова круша? Ами защото ни слагат между ударите на други спорещи световни съзтезатели с добре известни световни резултати. И не само, Те държат ние да бъдем круша и да не пъшкаме, а да съдействаме за ударите на всички нива.

Обвиняват българите емигрирали в чужбина, че се криели. А защо не ги попитате защо не се показват?

Умо-рени … умо-затворени …

Хайде сега да поиграем на старата българска игра “Круша крий”.

И да предложим на българските политици да се включат, защото те са единствените, които могат да отрежат въжето на което Световните арбитри са закачили “българската круша”.

Бий круша – за да слуша!

Крушите не се умо-ряват, а леко се скапват, докато не окапат!

Както окапа и поредната демократична круша, наречена референдум!

Нашето предложение за понографска снимка: Групов секс – голи круши си раменят дръжките, а край тях сочни лъскави праскови си скубат мъхчето! Червеи с цилиндри и разкопчани дукяни облизвайки се гледат голи плодове с каскети! Въздухът е пълен с приятен сладък аромат на загниващи плодове, който вдига на едни адреналина и шапките, а на други най-после козирките и апетита за нещо в чинията.

ПРИПОМНЯМЕ:

Конгресът на САЩ гласува резолюция за атентата в България: В резолюцията, в която основно се разглежда статута на ливанската групировка Хизбула, като терористична организация още от 1995г., се съдържа и призив към американското правителство, НАТО и ЕС да помогнат на българското правителство да защити „територията и гражданите си от терористичната заплаха” и изисква от президента Барак Обама да осигури на българското правителство „необходимата дипломатическа, разузнавателна и правна помощ” при разследването на атентата в Бургас.

Великобритания дескриминира българските студенти – Лондон удължи трудовите ограничения до януари 2014 г. за България и Румъния, които са в “ТОП 10″ на страните, чиито студенти (4615 българчета за 2011) искат да завършат висшето си във Великобритания, и които са членове на Европейския съюз от 2007 г. и по законите на ЕС автоматично на гражданите им се позволява да работят в държавите от блока, без разрешително – “Ние не искаме от Англия да ни дава пари, а само да ни осигури право да работим, защото искаме да се образоваме”

България – стабилна, по-евтина и най-бедна… Остров на абсолютната стабилност … под който дебне недоволство13 поредни 3-месечия (3 години и 3 месеца) на икономически растеж … С един от най-ниските бюджетни дефицити и държавни дългове в ЕС,България е една от само 3 страни, които покриват изцяло Маастрихтските критерии за членство в еврозоната“ България остава най-бедната страна в ЕС с най-ниска средна заплат … Инвеститорите са привлечени в Бьлгария от най-ниските разходи за труд

Обама определи България като “изключителен съюзник” на САЩ и лидер на Балканите:Пак се разминахме с премехване на Американските Визи, въпреки че Премиерът Борисов постави въпросът пред Президента на САЩ. Най-важната тема за обикновенните българи, и най-вече за тези над 300,000 живущи в САЩ, които имат “наказани” близки в България, които всички заедно са “изключителни съюзници на САЩ” и добросъвестни данъкоплатци и гласуващи. Доверието и уважението не се базират само, на изказани светли думи в лъскава атмосфера, на добре заредени пушки и празни кризисни хладилници, а на конкретни действия, които даже са право по международни договорки!

Референдумът в САЩ увисна – в България невалиден:за пореден се оказа, че народа не решава, както винаги и беше много добре ясно, а служителите с държавни заплати в страната и чужбина, както и техните приближени,които му прибират и увеличават данъците и такси, осбено най-висшите – депутатите, ще решаткой ще лапа от апетитната енергетична баница със сочна ядрена плънка в Белене. И за която и да е баница и банички, които се приготвят и добре затоплят. Даже всеки ще има възможност да си плаща редовно в процеса на точене на кори и зъби.

ОЩЕ: България – Идилията “Референдум” за Цирка “АЕЦ”).