Дейвид Бекъм се връща в Лос Анджелис Галакси

Дейвид Бекъм има едно хоби, което е по-особено и по-скоро можем да наречем мания - татуировките. Футболистът има страст да се татуира, освен да позира като модел, и доста голяма част от тялото му е покрито с мастило. На снимката една от всичките татуировки - кръгче от рози. Подобно на повечето негови подлагания на болезнените процедури за разкрасяване, и за тази има романтична причина - всяко цвете символизира година от брака му с неговата съпруга Виктория. Припоняме, че една от най-коментираните светски двойки отбелязва 13 години съвместно съжителство.

18 януари 2012г. Дейвид Бекъм, чийто рекорден петгодишен договор на стойност 32.5 милиона долара с Major League Soccer клуб изтече на 31 декември, ще обяви в четвъртък, че е постигнато споразумение за нов договор с Лос Анджелис Галаксиза сезон 2012 г., който започва през март.

Подробности за договора не се съобщават, но се очаква Бекъм да ползва летен отпуск от MLS, което му позволява да играе за английския национален отбор на Олимпийските игри в Лондон.

Бекъм, който ще навърши 38 през май, бе получил предложение за 18-месечен договор с френския клуб Париж Сейнт Жермен за $ 1 милион на месец.

Но Бекъм, който отдавна заявява, че семейството ще играе на най-голямата роля при вземането на решения, къде той ще играе, а в момента жена му и четирите му деца се радват на прекрасен живот в Южна Калифорния.

Футболната звезда е женен за „спайс“ Виктория (37г.) роди миналата година 4-то им дете, което най-после се оказало момиче, което нарекла Харпър Севън (7 паунда и 10 унции/3,220 кг). Семейство Бекъм има 3-ма сина Бруклин(12г.), Ромео (8г.) и Круз (6г.)/ .

Стилно облечените Пош и Бекс бяха и сред специалните гости на благородническата принцова сватба в Лондон. Неведнъж Дейвид оглавява класацията за най-стилно облечен мъж.Интересно е да се отбележи, че Бекс печели по-голяма част от приходите си благодарение на участието си в реклами, отколкото като футболист в Галакси.