Принц Уилям “дойде, видя и победи” в Лос Анджелис

На вечерята, която бе дадена от Британската академия за кино и телевизионно изкуство (БАФТА), на която Принц Уилям е президент блесна топ-звездата от малкия и големия екран и зад микрофона Дженифър Лопез, известна и с бляскавите си три брака - рап-чудовището Шон Пи Диди, супер лицето актъорът Бен Афлек и сега певецът Марк Антъни. Освен Джей Ло блестяха звездите Том Ханкс и съпругата му от български произход Рита Уилямс, Никол Кидман, Барбра Стрейзънд и др.

Кралският наследник представи в Холивуд цели 42 млади английски творци, които имат шансове да се реализират във всяка една област в Меката на киното

Кейт и принца изпълниха най-съкровеното желание на болно от тежка форма на рак 6-годишно момиченце

В Канада срещат аборигени с парламент с традиции от Уестмистър

Дейвид Бекъм без Виктория – тя ражда 4-то дете и първо момиченце

10 юли 2011г. Британският принц Уилям “дойде, видя и победи” филмовото съсловие в Лос Анджелис и заедно със съпругата му Катрин отпътуваха днес от летище Ел Ей Екс за Великобритания след 12-дневно посещение в Канада и САЩ.
Неделя беше последният ден от посещението на Уилям и Кейт, които извършиха първото си официално задморско пътуване след като сключиха на брак през април.

На официална вечеря снощи на приема в резиденцията на британския консул в Ханкок Парк в “Столицата на световния ентъртеймънт” десетки звезди бяха нетърпеливи за да видят кралската двойка. Всеки един желаещ бе платил 25,000 Щатски долара за да присъства на аристократско събитие #1 в Ел Ей.

Кейт се появи в бледо лилалва дълга рокля на топ-моделиера Александър МакКуин и безценни обици от свекървата Кралица Елизабет.

Най-отпред стоеше добрият приятел на Принц Уилям от години футболната звезда и играч на “Ел Ей Галакси” Дейвид Бекъм (36г.), който бе дощъл сам, тъй като жена му “спайс” Виктория (37г.) бе в елитната болница “Сидер Сайнай” в Ел Ей за раждане на 4-то им дете, което най-после се оказало момиче, което нарекла Харпър Севън (7 паунда и 10 унции/3,220 кг). Семейство Бекъм има 3-ма сина Бруклин(12г.), Ромео (8г.) и Круз (6г.)/ . Стилно облечените Пош и Бекс бяха и сред специалните гости на благородническата сватба в Лондон. Неведнъж Дейвид оглавява класацията за най-стилно облечен мъж.Интересно е да се отбележи, че Бекс печели по-голяма част от приходите си благодарение на участието си в реклами, отколкото като футболист в Галакси.

На вечерята, която бе дадена от Британската академия за кино и телевизионно изкуство (БАФТА), блестяха звездите Том Ханкс и съпругата му от български произход Рита Уилямс, топ-звездата от големия екран и музикалната сцена водеща на “Американ айдъл” Дженифър Лопез, Никол Кидман, Дженифър Гарднър, Барбра Стрейзънд, Рийз Уитърспун, Куентин Тарантино и др. Принц Уилям не пропусна да представи цели 42 млади английски творци, които имат шансове да се реализират във всяка една област в Меката на киното . Според него те са най-бляскавите представители на новото поколение, на което Холивуд трябва да даде шанс. Така както напоследък се наблюдава истинско британско наществие на големия и малкия екран и шоу бизнеса.

“Моля ви, дайте им възможностите, които винаги сте предлагали на най-светлите и добри таланти, които има Британия. Когато британските и американските таланти се смесят, се получава магия”, сподели принцът. “Нека продължим с печелившата формула!”
Преди голямата почерпка в Ел Ей двойката беше и на благотворителен мач по поло в Санта Барбара. Принцът взел участие и помогнал на своя отбор да победи, което пък му донесло няколко целувки от Кейт. Приходите от входа са за ветерани от войните и техни близки.

Преди това в Канада кралските пратеници изпълниха най-съкровеното желание на болно от тежка форма на рак 6-годишно момиченце, съобщава в. “Дейли телеграф”. Причината била, че малката Даймънтм, страдаща от рак на стомаха, мечтаела да види истинска принцеса.

Срещате се състояла на летище Калгари. Даймънт била толкова нетърпелива заради събитието, че когато самолетът на Кейт и Уилям кацнал и Кейт слязла от него, тя се откъснала от ръцете на майка си и се затичала към принцесата. Кейт и Даймънт прекарали няколко минути в приятен разговор и после момиченцето отсъдило, че британската принцеса изглежда точно толкова страхотна и елегантна, колкото е и на телевизионния екран.

Преди това в Канада,която се числи към британската корона и кралица за тях и Австралия е Елизабет, принц Уилям и съпругата му Кейт се срещнаха с аборигенски общности в далечния Север, които посрещнаха британската кралска двойка с танци и песни на фона на кожени барабани в столицата Йелоунайф на Северозападните територии. Аборигените в района имат носталгично отношение към пра-пра-прабатата на принц Уилям. Кралската двойка наблюдаваше и дейността на местен младежки парламент, за да научи повече за уникалната форма на управление в региона, съчетаваща аборигенски традици с парламентарната система на Уестминстърт.