Забраните за новата британска принцеса Кейт Мидълтън

Забрана №4: Кейт денонощно трябва да се пази от папараци: Животът на кралското семейство интересува силно британците и бъдещата принцеса без съмнение ще се сблъсква с немалко слухове. Но Кейт Мидълтън без друго отдавна е под светлината на прожекторите и вече е била критикувана или одумвана дори за най-незначителни неща.

Преди един век Кейт Мидълтън изобщо нямаше да може дори да се доближи до член на британското кралско семейство. Сега това правило е немислимо, но въпреки всичко за бъдещата принцеса ще има 10 неща, които ще й бъдат забранени.

Сватбата на британската „Пепеляшка” бе едва вчера, но тя отдавна е наясно, че бъдещият й статут е подчинен на строги кралски порядки.

Правило №1: Тя никога вече няма да бъде наричана Кейт – Кейт Мидълтън – има ли я все още?Щом влезе в кралското семейство тя ще се казва „Нейно кралско височество принцеса Уилям Уелска”. Към нея ще се обръщат също с „Катрин” или „Мадам”.

Правило №2: Няма да гласува повече: Кралицата и другите членове на кралската фамилия имат право да гласуват, но те не го правят, защото би било в разрез с конституцията и с повелята за неутралност на монархическата институция.

Правило №3: Няма да се кандидатира за изборни постове

№4: Трябва да се пази от папараци: Животът на кралското семейство интересува силно британците и бъдещата принцеса без съмнение ще се сблъсква с немалко слухове. Но Кейт Мидълтън без друго отдавна е под светлината на прожекторите и вече е била критикувана или одумвана дори за най-незначителни неща. Наричали са я простосмъртна, клюкарствали са, че по скандален начин е изкачила социалната стълба. Тя трябва да се подготви да бъде преследвана денонощно от папараци.

Правило №5: Играта Монополи е забранена: През 2008 г. Йоркският херцог принц Андрю разкри, че на членовете на кралската фамилия е забранено да играят у дома известната светска игра Монополи, защото била твърде долнопробна. Само че не разкри с какво я заменят.

Правило №6: Не може да казва или прави нещо укоримо: Кейт Мидълтън очевидно ще трябва да внимава, да не би да приеме голяма сума пари от някой бизнесмен. Нещо повече, тя не ще може да разкрива своите позиции по политически и социални въпроси.

Правило №7: Край на яденето на морски дарове: Членовете на британското кралско семейство очевидно никога не са яли морски дарове, защото се страхуват от хранително отравяне. Така че Кейт трябва да забрави за раците и скаридите или, ако яде това , трябва да го прави скришом.

Правило №8: Забранено й е да работи: Добре известно е, че кралският статут и кариерата са несъвместими неща. Това беше припомнено, когато на принца не разрешиха да работи на непълен работен ден във фабрика и когато графинята на Уесекс Софи беше принудена да напусне пиар-агенцията. Затова дипломата на Кейт по история на изкуствата едва ли ще й послужи за нещо. Освен, за да е компетентна в светски разговори.

Правило №9: Не може да слага подписа си под документи, които не са официални: Ако Уилям стане крал, Кейт Мидълтън ще бъде държавен съветник и може да й се налага да подписва правителствени документи. Хората, които играят такава роля, не могат да подписват всяко нещо, което им бъде поднесено. Миналата година върху главата на принц Хари се изсипаха гръм и мълнии, затова че се подписал върху гипса на счупената ръка на едно момиче.

Правило №10: Не може да довършва яденето си: Ако Кейт Мидълтън се храни по-бавно от кралицата, може да остане гладна. Тъй като щом Елизабет Втора приключи с яденето, всички на трапезата спират да се хранят.

ОЩЕ:Кейт Мидълтън – има ли я все още?

2 comments for “Забраните за новата британска принцеса Кейт Мидълтън