Пращат актирсата Линдзи Лохън в затвора и моргата

Линдзи Лохън на път за съда в Лос Анджелис

22 април 20111г. Днес съдът в Лос Анджелис постанови, че холивудската звезда Линдзи Лохън е нарушила пробацията си, като е взела огърлица от бижутерски магазин във Венис и я осъди на 120 дни затвор. Лохън също бе осъдена и на 480 часа обществено полезен труд в Центъра за жените и моргата на Лос Анджелис Каунти.

Съдията от Върховния съд Стефани Саутнер каза, че Лохън само е върнала откраднатото колие от бижутерски магазин във Венис (океанската част на “Големия Лос Анджелис”), когато научила, че има заповед за обиск в Лос Анджелис полицейско управление /Ел Ей Пи Ди/.

Лохън веднага каза, че ще обжалва присъдата. По-рано през деня, Съдията Саутнер намали степента на присъдата на актрисата по обвинението в кражба на колие от “престъпление” на “дребно престъпление” /felony to a misdemeanor/. Промяната значително намали присъдата на Холивудската звезда, ако въобще бъде осъдена. Саутнер също така “отвари врата” и за споразумение по делото.

Прокурорката на “голям” Ел Ей Данет Майерс /Deputy District Attorney at the Los Angeles County District Attorney Office/ каза, че ще се стреми да преобърне решението на съдията Саутнер, като ще ограничи престоят на Лохън в затвора до не повече от една година.

Собственикът на бижутерийният магазин във Венис свидетелства днес, като даде показания, “че 10 минути, след като затворила магазина си на 22 януари т.г., тя забелязала, че в актирсата Линдзи Лохън е останал скъп гердан.