Баба Ванга видяла трагедията в Япония

Баба Ванга или Леля Ванга) (31 Януари 1911г.-11 Август 1996г.) е наречена българска пророчица, заради способноста й да вижда съдбата на всеки.

“В резултат от радиоактивно замърсяване в Северното полукълбо няма да останат нито животни, нито растения”

18 МАРТ 2011г. Баба Ванга е предсказала, че в 2011 година ще има ядрена катастрофа, сензационно съобщи вестник Комсомольская правда.
Руското издание цитира дословно думите на българската пророчица: “В резултат от радиоактивно замърсяване в Северното полукълбо няма да останат нито животни, нито растения”.

Досега се смяташе, че Ванга е видяла пораженията от нова световна война. Хипотезите бяха, че ядреният ад може да е резултат от сблъсък между Северна и Южна Корея. Сега опасенията са, че петричката ясновидка е прозряла страховит развой на драмата в Япония, пометена от трус и цунами.

Ванга е една от най-уважаваните личности в Русия за всички времена. Особено след като предрече потапянето на подводницата “Курск”, която погреба на 12 август 2000 г. 118 моряци.
Преди инцидента никой не повярва, защото едноименният град е далеч от морета и големи реки.
След драмата с атомната подводница навсякъде в бившия СССР тълкуват със страхопочитание всяка дума на покойната Ванга. Тя се смята за най-великия ясновидец, като някои й вярват повече от Нострадамус.

ПРИПОМНЯМЕ: /click/ Непорочната Българка Завинаги ! (текст + видео + съвети + рецепти)

„Човек трябва да иска малко, за да може да плати цената.“

„И да не се мразите! Обичайте се, защото всичките сте мои деца!“

Петричката врачка живя между признанието и подозрението!

Давала е съвети на цар Борис III и на Людмила Живкова

Глобалните прогнози на Ванга (планетата Земя и Вселената)

ОТКЪСИ ОТ КНИГАТА

СЪВЕТИ (за вашия живот и здраве)

Оригиналните рецепти на баба Ванга (пълен спиък по азбучен ред)

ВСИЧКО ТОВА ЧЕТЕТЕ НА ПОСОЧЕНИЯ ПО-ДОЛУ ЛИНК. ФАЙЛЪТ Е .PDF-формат и можете да го запазите на вашия компютър или разпечатате.

ЕТО ТУК: /click/BABA-VANGA-VUZPOMENANIE1

3 comments for “Баба Ванга видяла трагедията в Япония

 1. Evgenia
  2011/03/19 at 1:46 AM

  Баба Ванга е велик български финомен, но за жалост у нас такива хора се почитат чак след съмъртта им. Жалко за нас, че не можем да ценим надарения човек по различен от нас.

 2. Silva
  2011/04/13 at 10:16 AM

  Пише се “феномен”, това едно, второ колко книги за Ванга да видим на пазара, колко документални филма, материали, предсказания, които с времето се увеличават, въпреки кончината й. Какво не можем да оценим или просто ви харесва израза??

 3. ivailo
  2011/07/13 at 12:26 AM

  Всъщност ДС е давало информация на Ванга за хората, които са я посещавали. Ето защо тя е “познавала” на голяма част от тях. По време на социализма се знаеше всичко за всеки, нямаше скрито-покрито. Така се получава чудесен “феномен”.
  Агенти бяха 2 от 20 души. За да отидеш до Петрич се изискваше пътен лист. Като ти го издадат, вече знаят накъде си се запътил. Звънят й по телефона и казват другарката “Х” от Нова Загора чака при теб. Те нямат деца в семейството, майка й работи в млекоцентрала и т.н. Когато е “готова” с информацията “отгоре”, Ванга вика другарката “Х” от Нова Загора. И естествено й познава. Ето как се създава мит.
  Този канал е използван от ДС да се внушава на некои по-суеверни другари правилни партийни, служебни и лични задачи и да им се дава тон в живота. Например ако ДС иска да разведе Иван с Марийка, дава задача на леля Ванга да му внуши, че тя му изневерява…и готово то колко му трябва на един мъж.
  В двора на Ванга е имало назначен (внедрен) човек, който внимателно е разпитвал хората кой с какъв проблем е. След 1-2 дни е била налична информацията за него и му е идвал редът да бъде облъчен.
  По обратен ред Ванга е била длъжна да докладва какви са намеренията на съответния оперативно интересен другар за бъдещето, какви планове има за емиграция, любовни връзки, служебни отношения и т.н.
  Идеален метод за манипулация!
  Това е великолепен номер на ДС, който граничи с цинизъм (особено когато става въпрос за болести). ДС е имало достъп до дигнагнозите на обикновените хора и на оперативно интересните другари. Дори самият лекар да е бил коректен и да не е снасял на ДС, агентът (сестра, ренгенов лаборант, санитарка), прикрепен към клиниката е докладвал какво пише в картона на еди-кой си. По този начин могат да бъдат управлявани много хора, защото здравето е най-ценното, което има човек.
  Например ако искат да отстранят определен другар за известно време агравират диагнозата му. Ако случайно отиде при Ванга, тя има нареждане да му каже, че „Вишите сили“ искат той 20 дена да лежи в Кръстова гора и ще оздравее. Предполагам, че номерът често е минавал. Особено ако става въпрос за жените на отговорните другари.
  Ето защо при разследването на Светлана Тадаръкова от досиетата на Ванга не се намери НИЩО!
  При положение, че всички знаеха, че ДС работи с нея.
  Ако хората разберат какво всъщност е ставало, ще побеснеят направо! Добре, че повечето от българите са наивни и суеверни и още верват в Дедо Коледа.
  Дори при Леонид Брежнев е използван тоя номер. То човек когато е на прага на смъртта и за сламка се хваща. После руснаците се светват, че и те могат да си изработят „феномен“ и така се ражда ПОЛКОВНИКЪТ от КГБ Джуна.
  Ето защо Ахмед Доган не е пожелал среща с Ванга, когато тя (по нареждане на службите го“вика“ през 1995. Той е куче от ДС и много лесно е надушил маниера на родното КГБ да се внушават “правилните насоки” в живота и да се изчерпва информация.
  Пък как са юркали Нешка, Светлин Русев и другите – да не говорим.
  Останалите простотии от рода “България КЕ се оправи като се обединят сини, червени и зелени”, „Постройте 4 храма“, „Намерете костите на Левски“, „Трябва да се обичаме и да бъдем добри, за да се спасим“ О йе! и “Иди си в къщи и си сипи светена вода” и мн. др. всеки може да ги пее, когато има наивници да ги гризкат. Когато са те обявили за Феномен каквото и да изръсиш е „свещенно“ и се „сбъдва“. Да не говорим за плацебо ефекта. Ванга чудесно е умеела да успокоява хората и да втъкава в информацията, която вече има предсказания за бъдещето на дадения човек по интуиция. Ако се сбъднат – ОК.
  Факт е, че когато е „гледала“ на обикновени НЕИНТЕРЕСНИ за ДС хора е бъркала. Лесно е да познаваш, когато имаш данни за лицето от ДС.
  Разберете управниците имат сметка да си седите тъпи, дебели, ваксинирани и доволни!!!
  Колкото повече суеверни, болни, неграмотни и подтиснати хора – толкова по-лесно се управлява.
  Пък кави пари са се събирали – направо няма такава цифра – данък суеверие.
  Ей, наистина има просветени и профани! Който си е прост и наивен, прост ще си остане и ще го манипулират достойно. Нека, така трябва!