Депортират наш за секс с непълнолетна

Кирилов се призна за виновен и по трите обвинения, след споразумение, постигнато между съда и адвокатът му Колинс.

18-годишният Александър Славчев Кирилов от щата Вирджиния правил забранена любов с 14-годишна в къщата на нейна приятелка

Майката на момичето отказала да съди нашенеца – иначе го чакали пет години “зад решетките”

16 декември 2010г. Осемнадесет годишният Александър Славчев Кирилов, живущ на адрес 338 Уудсток Лейн, №3 в градчето Уинчестър, щата Вирджиния ще бъде депортиран от САЩ в родната си България, след като се призна за виновен за секс с тийнейджърка през юли т.г., съобщиха от съда, цитирани от местното издание “Норд Вирджиния Дейли”.

Кирилов се яви днес в окръжния съд на Фредерик Каунти с адвоката си, Кристофър Колинс. Към нашенеца са отправени три обвинения за плътски действия с малолетна жена, свързани с насилствени сексуални действия, извършени между 1 и 6 юли 2010 година, според обвинителни актове, постановени на 5 октомври.

Кирилов се призна за виновен и по трите обвинения, след споразумение, постигнато между съда и адвокатът му Колинс. Съдията Джон Прoузър прие споразумението и даде присъда на Кирилов до две години за всяко от трите обвинения и спира всички останали съдебни решения, включително шест месеца, които му бяха определени да прекара в Северозападният Регионален Център за възрастни. По силата на споразумението, съдията определи 18-годишният българин да бъде лишен от свобода общо от една година и четири месеца до пет години и осем месеца, като ако влезе в затвора да излежи присъдата без прекъсвания. Главният прокурор Глен Уилямсън каза, че Кирилов и жертвата, 14-годишно момиче, са имали сексуален контакт в дома на нейна приятелка във Фредерик Каунти. Информация за срещата по-късно е била предоставена на Полицията и на Шерифа в Уинчестър, каза прокурорът.

“Майката на жертвата не поиска да преследва обвиняемият Кирилов”, каза прокурорът Уилямсън.

Окончателната присъда за Кирилов е две години пробация с надзор и да няма никакъв контакт с жертвата. Кирилов също ще бъде регистриран като склонен кым изнасливане с полицията на щата. Съдията Проузър каза, че съдът не знае имиграционият статут на ответника, нито пък съдът взема това под внимание при приемане на правните основания и налагане на наказанието по делото за секс с непълнолетна. Съдебни документи показват, че Кирилов е живял в Уинчестър в продължение на 7 или 8 години.

Адвокатът на българина заяви, че неговият клиент ще бъде депортиран в България и ще трябва да докладва полицията и шерифа, ако влиза отново в САЩ, и то законно.

2 comments for “Депортират наш за секс с непълнолетна