Путин на фатална дата този месец в България

През октомври миналата година министър-председателят на Русия Владимир Путин /дясно/ призова България възможно най-скоро да даде отговор по кои енергийни проекти, предложени от Русия, ще продължи работа. По думите му тогава той не изключва възможността да има отказ от един от тях. На последната среща между премиерите на България и Русия Бойко Борисов и Владимир Путин били обсъждани строителството на газопровода “Южен поток” и нефтопровода “Булгас-Александруполис”.

Министър-председателят на Русия ще бъде на посещение у нас на 13 ноември

Борисов: “Саркози и Меркел през месец се срещат с Медведев и Путин и си правят бизнес за техните държави, ние готов, разработен пазар с наши продукти сме го подарили”

     2 ноември 201oг. Министър-председателят на Русия ще бъде на посещение у нас на 13 ноември. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти днес.
    Очаква се на срещата да се обсъдят енергийните проекти, цената на природния газ и стокообменът между двете държави.
    Бойко Борисов припомни какъв пазар за българските стоки е била Русия. В момента там пият френски вина и забравиха нашите продукти, добави той. “Саркози и Меркел през месец се срещат с Медведев и Путин и си правят бизнес за техните държави, ние готов, разработен пазар с наши продукти сме го подарили”, коментира премиерът.

ПРИПОМНЯМЕ: Със самолет от Русия пристигнаха частите за спасяване на АЕЦ Козлодуй … Спешната акция от Русия се осъществи след личната намеса на премиерите…

България и Русия подписаха пътната карта за „Южен поток“ … Бойко и Путин надхитриха целият свят

ПРИПОМНЯМЕ - ХРОНОЛОГИЯ НА СЪБИТИЯТА:
Бойко: Ало, Путин какво става с газта – ела да се видим
Борисов „приключва“ 2-та световна война – среща Путин

3 comments for “Путин на фатална дата този месец в България