Адвокат се самоуби заради задължения

При направения оглед криминалистите са установили прострелна рана в главата на Николай Гърмидолов /40 г./, който е намерен прострелян в местност край Велико Търново

/Ради Николов, Велико Търново/

  23 октомври 2010г. Нещо, което не бихме чули в Америка се случи в България – адвокат се самоуби заради задължения. Това е първата версия на раследващите, която дойде след като Николай Гърмидолов /40 г./ от Лясковец бе намерен прострелян в местност край Златарица, съобщиха от пресслужбата на областната дирекция на МВР.
  Сигналът за инцидента бил подаден около 7.30 часа днес от група ловци, които намерили тялото на простреляния зад джип “Сузуки”, спрял в местността “Иванов рът” на около 100 м от пътя от
Златарица за Елена, съобщават още от БТА.
   При направения оглед криминалистите са установили прострелна рана в главата. Тялото е откарано за аутопсия в отделението по съдебна медицина във великотърновската болница.
 По първоначални данни от разследването невъзможността да бъде погасен дълг от над 350 000 лв. към физически лица е най-вероятният мотив за предполагаемото самоубийство на юриста.
   Той бил регистриран в Адвокатската колегия във Велико Търново, а работил на свободна практика в Горна Оряховица, уточняват от полицията.