Линдзи Лохан остава в затвора

 

Лохън се появи в съда днес в 8:00 сутринта, след като бе нарушила условията на предишното дело. Линдзи бе облечена в стилно черно сако и пола и носеше големи черни слънчеви очила.

Лос Анжелис, 24 септември 2010 г. Актрисата Линдзи Лохън бе осъдена днес да остане в затвора, без възможност да плати гаранция и да излезе “навън”, защото тя пак не успя да издържи теста за наркотици. Следващото дело е нсрочено за 22 октомври т.г.
Лохън се появи в съда днес в 8:00 сутринта, след като бе нарушила условията на предишното дело. Линдзи бе облечена в стилно черно сако и пола и носеше големи черни слънчеви очила. 
Бащата на Линдзи – Майкъл също бе в залата.
 24-годишната Холивудска звезда от доста време не успява да премине тестовете за наркотици.
Лохън остава с “оранжево облекло” в своята килия 8-12 фита, където тя прекарва по 23 часа на ден. 

—ПРИПОМНЯМЕ—
 
 Холивудската звезда Линдзи Лохън дойде в съда в Бевърли Хилс на 20 юли за да започне да изтърпява в затвора в Линууд 90-дневната присъда присъда за нарушение по време на пробация. Тогава нейният най-нов адвокат, Робърт Шапиро, известен в звездните среди с успехите си, и най-вече с делото в което представляваше О Джей Симпсън, бе подал оставката след по-малко от седмица, след като се бе съгласил да представлява Лохън. Шапиро, самият той филмова звезда (“Хавок”, 2005), с участието си във филми и шоута в Холивуд, отказал на Лохън едва ден преди тя да трябва да влезе в затвора.
Шон Чапман Холи, предишната й адвокатка, пред която бе произнесена присъдата, я представлява в съда тогава.

По-рано съдът в Бевърли Хилс постанови, че холивудската звезда Линдзи Лохън е нарушила условията на пробацията си по делото й за шофиране в нетрезво състояние, като тя не е посещавала часовете в специалното училище за пияни шофьори, и я осъди на 90 дни затвор.
Освен тези 90 дни “зад решетките”, родената на 2 юли 1986г в Ню Йорк и живуща сега в Лос Анджелис, ще трябва да задели още 90 денонощия за специално лечение след като излезе “на светло”.
По време на делото, което бе при “открити врати’, съдията Марша Ревел посочи няколко случая от досието на Лохан, само за последните няколко години, в които актрисата е лъгала за вземане на наркотици и пиене на алкохол.
“Нейният случай е на човек, който мами, но не мисли, че е измама, ако не те хванат,” каза Ревел.
Преди присъдата, Лохън, която навърши 24 години само преди няколко дни на 2 юли, просълзена се обърна към съда с думите “доколкото аз знаех, че всичко което правя е в съответствие с моите програми дадени ми от съда.”
“Си Ло”, както наричат феновете Лохън изгрява на звездния небосклон в Холивуд през 1998г. с ролята си на двете близначки в римейка на филмовия хит “Капан за родители”. От тогава Сидни влиза в полезрението на медиите, но въпреки напредващата си кариера като певица и актриса, Лохън получава внимание не само заради своите успехи в музикалната и филмовата индустрия. Но най-вече заради многобройни арести и заради употреба на алкохол и наркотици.

1 comment for “Линдзи Лохан остава в затвора