Българската врачка на Берлускони предрече 2010-та

Врачката на Берлускони прогнозира още бедствия по света като земетресения, наводнения и пожари, тъй като 2010 г. може да се дефинира като година на огъня и на водата.

В обширно интервю за италианския в. “Куотидиано” (Quotidiano Net) българката Теодора Стефанова, която от дълги години живее в Италия и е известна врачка, сега прогнозира какво ще се случи през 2010 г. в най-различни области.

Според Стефанова 2010 г. ще бъде година на прехода за италианската политика. Ще бъдат извършени големи реформи в правосъдието, здравеопазването и образованието. На изборите за областни органи на властта ще спечели категорично лагерът на десноцентристите и партията Народ на свободата на премиера Силвио Берлускони.

В областта на външната политика Стефанова, която в Италия е известна и като врачката на Берлускони, прогнозира, че

САЩ ще открият през 2010 г. сезона за диалог с няколко силни държави, в частност с Китай, Русия и Япония, както и с ЕС, в който най-накрая, по думите на Стефанова, ще влязат нови страни, измежду които Турция и Сърбия. През тази година ще се говори много за Русия, чието влияние на международната сцена ще нарасне още повече, твърди  Стефанова. САЩ ще успеят по пътя на диалога да избегнат въоръжения конфликт с Иран. Множество скандали обаче ще опетнят репутацията на няколко правителства от Стария континент, допълва Стефанова.

За Барак Обама врачката на Берлускони твърди, че е много вероятно тази година той да бъде предаден от някой от съюзниците си. За Обама годината няма да е никак лесна, той ще се сблъска с трудности при извършване на обещаните реформи.

В областта на религията Стефанова прогнозира, че големите вероизповедания ще водят повече диалог помежду си и ще се обединят най-накрая срещу тероризма на ислямистите и срещу други конфликти.

Лидерът на тибетците Далай лама пък през 2010 г. ще има голям конфликт със страна, която е много силна в световен план. Този конфликт обаче ще свърши с добро, казва врачката.

Според Стефанова 2010 г. ще бъде годината на икономическия подем. Специално за италианската икономика Стефанова прогнозира намаляване на безработицата, но и много стачки и синдикални протести, сред които и на Ал Италия.

Врачката на Берлускони прогнозира още бедствия по света  като земетресения, наводнения и пожари, тъй като 2010 г. може да се дефинира като година на огъня и на водата.

През тази година ще зачестят и информациите за срещи на хора с НЛО. Барак Обама може пък да нареди през 2010 г. да бъдат разсекретени документи, в които се разкрива, че наистина има извънземни.

С областта на киното Стефанова предрича, че Сандра Бълок и Джордж Клуни ще изживеят златната си година в кариерата. Врачката не изключва един от двамата, а защо не и двамата, да спечелят Оскар.

На зимните Олимпийски игри във Ванкувър най-много медали пък ще спечели Русия, казва Стефанова в прогнозите си за света на спорта.

На финалите на Световната купа по футбол в Южна Африка  борбата за най-голямата титла ще се води или между Италия и Бразилия, или между Италия и Аржентина. Изненадата на надпреварата обаче ще бъде африкански отбор, казва Стефанова, пише БТА.

Във Формула Едно има голяма вероятност на финала за титлата да се борят Михаел Шумахер и новоизгряващ талант.

В италианския шампионат по футбол, в група А, ще спечели тази година Интер. Битката за второто място ще е между Милан и Рома, а Ювентус ще остане на четвърто място.