Брад и Анджелина – накъде?

И шестте деца на двойката - трите биологични на двойката /Шайло, Кнокс и Вивиан/ и трите осиновени от звездите /Пакс, Захара и Мадокс/ ще останат при Джоли. Брад Пит обаче ще има възможността да ги вижда, когато поиска. Шестте деца носят общата фамилия Джоли-Пит

24 януари 2010г. Най-популярната двойка на Холивуд – актъорите Анджелина Джоли и Брад Пит, ще се разпадне,  съобщава он-лайн изданието на британския “Сънди таймс”, като я нарича “Бранджелина”.

Брад и Анджелина са подписали необходимите юридически документи, които проправят пътя към раздялата им, съобщава медията.

Пит и Джоли са заедно, но нямат официален брак, а се събраха след филма “Мистър и мисис Смит” преди 5 години. Съгласно подписаните официални документи, уреждащи раздялата им, двамата актьори ще запазят всеки един по отделно, сумите, получени от филми с тяхното участие през 5-те години от съвместното им съжителство.

И шестте деца на двойката – трите биологични на двойката /Шайло, Кнокс и Вивиан/ и трите осиновени от звездите /Пакс, Захара и Мадокс/ ще останат при Джоли. Брад Пит обаче ще има възможността да ги вижда, когато поиска. Шестте деца носят общата фамилия Джоли-Пит, припомня изданието.

Адвокати и говорители на актьорите засега не са коментирали новината. Слухове за раздялата на актьорите са разпространявани от година. Според “Нюз ъв дъ уърлд” Пит и Джоли се скарали сериозно по време на вечеря на 6 януари в ресторанта “Алто” в Ню Йорк и това предопределило раздялата им.

Пит организирал вечерята за Джоли, за да се опита да я убеди да се подложи на психиатрично лечение, защото тя страдала от депресия след смъртта на майка й, починала от рак на яйчниците преди три години. Оттогава Джоли отслабна драстично и дори се говори, че е правила опит за самоубийство.

Вечерята в “Алто” продължила 6 часа, Пит не успял да убеди Джоли да се подложи на лечение, двойката се скарала жестоко и решила, че бъдеще пред нея няма и че любовната им история е приключила.

В петък Пит беше заедно с бившата си половинка Дженифър Анистън на телетона за Хаити в Лос Анджелис, а Джоли остана в Ню Йорк, за да рекламира новия си филм “Сол”, което само затвърди слуховете за неизбежна раздяла.

ОЩЕ ЗА БРАД И АНДЖЕЛИНА:

Първи загинал американец в Хаити

Брад Пит и Анджелина Джоли преведоха 1 мил. долара