Бекъм плаче за Бербатов

30 декември 2009г. Добре познатият ни в Лос Анджелис с участието си в ЛА ГАЛАКСИ, но полузащитник на Милан Дейвид Бекъм смята да се представи още по-добре от миналия сезон, съобщи Ройтерс. Английският национал разкри, че с огромно задоволство се завръща при “росонерите” и с още по-голямо ще играе срещу Манчестър Юнайтед в Шампионската лига на 10 март т.г.

“Натрупах добър опит. Надявам се този път да бъда още по-добър. Със сигурност можем да спечелим тази титла. Но това ще бъде доста трудно, защото имаме доста силни съперници – Интер, Ювентус. Ние обаче също имаме добър отбор”, сподели полузащитникът.

Звездата на Милан сподели и какви странни чувства са го обзели, когато научил, че в Шампионската лига ще трябва да се изправи срещу бившия си клуб в който в момента играе, но лекува контузия, нашата суперзвезда и капитан на националите Димитър Бербатов.  Бекъм споделя: “Разбрах за това през нощта. Признавам, че бях облян в сълзи. Манчестър Юнайтед е специален клуб за мен. Там имам много приятели. Това ще бъде особена вечер, но ние ще играем за победа”, сподели Бекъм, който показа уважение към феновете на “червените дяволи”.

В медицинския щаб на Милан са крайно доволни от здравословното състояние на английския футболист Дейвид Бекъм, който преди няколко дни пристигна в Италия от САЩ. Дейвид Бекъм, чиито права държи американският Лос Анжелис Галакси, ще играе за италианския Милан до края на сезона, както впрочем бе и през миналата година. “Дейвид изглежда много добре. Макар че не съм го виждал цяла година, той не е загубил своята кондиция. Проблемът с десния му крак също е решен”, каза клубният лекар на Милан в интервю за местна телевизия.

34-годишният Бекъм започва своят втори 5-месечен период “по наем” в Италия от ЛА ГАЛАКСИ и има голяма надежда, че ще може да докаже на бившия си английски тим в който прекара цели 10 години от кариерата си, че все още е в добра форма.

Футболната звезда на Лос Анджелис се надява, че със своето добре представяне в Милан да може да си подсигури и място и в национала на Англия по времето на почивката на лигата в САЩ, без да се интересува, че някой може да заеме мястото му в “Града на Ангелите”. Бекъм споделя, че “съотборниците му в Ел Ей не били ревниви и са щастливи да го виждат отново!”

Бекъм силно се надява да бъде в състава на националите за световното в ЮАР през 2010, след като тренъорът Фабио Капело заяви, че това може да се случи “само ако Бекъм е в добра форма,” като имапредвид поста на “десен бек” в състава на Острова. Дейвид е съгласен да играе на всеки пост за Родината си.