Докладът на спецслужбите – вземете го!

top-secret-file“Тайнственият супер секретен доклад на ДАНС, изскочил по неведом, засега, начин от кабинета на бившия премиер Станишев и появил се също толкова странно в ръцете на Бойко Борисов, накара сегашния премиер да направи пред медиите „разтърсващи” признания, като например, че самият той не знае „в каква държава сме живели, как се е работило със специалните служби, как са се спазвали законите и на кого може да се има доверие” или че „няма държава и няма специални служби”. Това са редове от Дойче веле.

Изминаха първите 100 дни на управление на новото правителство, последните дни цялото обществено внимание в България бе ангажирано с доклад, около който няма голяма яснота, но пък има скандал, за който написахме ето тук:

Черешка на торта, коте в чувал и двама премиери

Премиерите са ясни, но кои са “котето” и кое е “чувала”? Я да видим …

“Засега проектобюджетът за 2010 г. подсказва колко тежка ще бъде не само зимата, но и цялата следваща година за българина. Посърналите лица по телевизията на министрите от 100-дневния кабинет недвусмислено говорят за абсурдните икономически, социални и политически задачи, които тези хора трябва да решават в натровеното от предшествениците им настояще и още по-кризисното бъдеще,” продължава Георги Папакочев в статията.

26-странична Справка относно лица и кръгове, оказващи деструктивно влияние върху функциите на министерства и структури на държавната администрация ...”Само не ме питайте за броя на корумпираните, че ако ви кажа – има 10 бивши министри в доклада – може да се уплашите. Всеки, сдобил се с власт в последните 20 години, се е корумпирал”, казва бившия служител на ДАНС Алексей Петров. На 31 август Алексей Петров напусна ДАНС.

вземете и разпечатайте докладът на секретните служби:

http://www.4shared.com/file/143733579/e7aa93a/spravka1.html

“Ако цялото общество в една държава е занимавано с най-тайната организация в държавата, то следва, че тази държава има голяма пробойна …,” казват висши ченгета.

“Успоредно с това ще трябва да се отговори и на екзистенциалния за България въпрос – ще се сдобият ли нейните граждани най-сетне с държава или тя ще продължава да фигурира само като термин в официалните документи. Този въпрос задават не само все по-оредяващите млади хора в страната, но и всички, които през последните 20 години с надежда избираха и покорно търпяха върволицата шарлатани във властта. Така че този път исканият отговор става наложителен. При това той трябва да бъде даден незабавно!” Това са и завършващите думи на Папакочев от немската медия.