13-годишна софиянка – Little Miss Continent 2009Мирела е пълна отличничка, владее перфектно английски и немски език, пише стихове, свири на пиано и обожава тениса.

Мирела е пълна отличничка, владее перфектно английски и немски език, пише стихове, свири на пиано и обожава тениса. ФОТО: КЛУББГ

Още три награди донесоха нашите сладури - Василена(13г.) е световна, Руми (5г.) е модел №1 и Рая (6г.) е звездата на конкурса
София, 11 октомври 2009г. Тринайсетгодишната ученичка Мирела Спасова от София стана Мис Континент и Little Мис ТВ звезда на първото издание на престижния международен конкурс Little Miss & Mister Continent 2009, който се състоя в Анталия, Турция, съобщиха близки на момичето, цитирани от БТА. В рамките на конкурса е имало и международен детски фестивал за култура, мода и изкуство. Участвали са представители на 20 държави. Мирела е грабнала короната за красота в оспорвана битка с представителите на Украйна, Италия,Франция, Германия, Белгия, Турция, Русия и други страни. Журито е оценявало красотата, таланта и интелигентността на децата. От пролетта на 2009 г. Мирела Георгиева Спасова е една от малките талантливи звезди на Best Child Model of the World. Модел е на известна гръцка марка за детски облекла. Учи в 125-о училище "Проф. Боян Пенев" в кв. "Младост". Пълна отличничка е, владее перфектно английски и немски език, пише стихове, свири на пиано и обожава тениса. Първата й титла е Мини Мис България - от това лято.
Освен Мирела и други наши сладури се завърнаха от турския курорт Анталия с титли.
13-годишната Василена Шопова грабна наградата Teen Miss World 2009.
 Освен двете големи награди още две българчета спечелиха призове. 5-годишната Румяна Хлебарова от Бургас е "Най-добър модел 2009", а 6-годишната Рая Димитрова от Несебър получи отличието "Тв звезда на конкурса".