Шият наше знаме за Мадона в София

Мадона отбелязва Рожденият ден на Джако в София
Българските фенове на Мадона слагат бяла ръкавица за Майкъл Джаксън за рожденият му ден на концерта на стадиона в София и веят специално българско знаме

Страница от суперсканндалната книга на Мадона, която предизвика не само възмущението на нашата Цурква, но и на много семейства по света. Но като знаем накуде отива планетата и нейните създания не би трябвало да ни учудва прогресивното отношение и държание на почитателите на Поп-тигрицата.

Страница от суперсканндалната книга на Мадона, която предизвика не само възмущението на нашата Църква, но и на много семейства по света. Но като знаем накъде отива планетата и нейните създания, не би трябвало да ни учудва прогресивното отношение и държание на почитателите на Поп-тигрицата.

София. Не личи да са толкова развълнувани и притеснени българските фенове на Мадона от анатемата, която изпрати по адрес на тяхната любимка Светият Синод вчера, по повод предстоящият концерт на поп-примата в България
Не само, че не отговориха на Светото тяло на Нашата Църква, а дори решиха да продължат своето българоугодно дело, като са ушили специален  огромен български байрак, който ще издигнат по време на концерта на поп-звездата на 29 август на стадион Васил Левски в София. Триметрово е българското знаме, което ще се рее из публиката, а дизайнът му отговаря на темата на турнето "Sticky & Sweet", съобщиха от фенклуба на Мадона у нас. Специално послание от Мадонските почитатели е изпратено и до БТА, която вчера пък получи заръката от Висшия орган на Българската Православна Църква.
    Концертът на скандалната по цял свят шоу-дама ще бъде на 29 август на Националния стадион "Васил Левски" в София.
    Привържениците са подготвили и еднакви тениски, които са направени така, че да съвпадат с дизайна на знамето и на които са изписани имената им. Те ще носят и еднакви плакати, на които ще бъде изписано "Give it to me Madonna", което е тяхна запазена марка. Първият път, когато са използвали такива плакати, е било на турне на Мадона в
Дюселдорф, където са били на първия ред. Тогава мениджърът й Гай Озъри е направил снимки, които са били публикувани на откриващите страници на официалната книга с фотографии за турнето. Единствената снимка на фенове беше на българската агитка, посочиха от фен клуба.
    Дизайнът на всичките инициативи е дело на един от феновете Красимир Марчев.
    Тъй като 29 август съвпада с рождената дата на Майкъл Джексън, а българският фен клуб е и на двамата, привържениците им са организирали нещо специално и по този повод. По време на трибюта, който прави Мадона за Майкъл, всички ще носят по една бяла ръкавица.
    За финала на концерта българските фенове на Мадона са подготвили малка затрогваща изненада, която засега пазят в тайна.
    Една от българските привърженички на Мадона се е срещала със звездата преди няколко години в Лондон на промоцията на една от книгите й, която виждате на снимката по-горе.
 Мадона не само създаде проблем на Българската Църква, но и на движението в Столицата. Около стадион Васил Левски се затварят улици и се спират подстъпите към желаното място. Забранени ще бъдат и престоят и паркирането на пътни, превозни средства целият ден на събитието до полунощ. Алеите около стадиона и за моста ще се блокирани от стотици полицаи. Община София и пътното ведомство публикуваха специален спиък и график. Ще има изключения само за някои направления на автобусите на
градския транспорт.