Правоверни атакуват южната ни граница



На тази карта се вижда какъв портал към Европа е България за най-мюсюлманските държави в света.

На тази карта се вижда какъв портал към Европа е България за най-мюсюлманските държави в света.

33-ма само за един месец задържаха нашите охранителни органи
Европа да си плаща за спокойствието!
    София, 25 август 2009г. Правоверни от близките до гранците на България държави не спират да атакуват нашата територия, за да търсят по-добър живот "на запад". Най-активни в набезите към външната граница на Европа и Европейският съюз, каквато се явява нашата южна бариера са турците, следвани от представители на Иран, Ирак и Сирия.
    Последната атака е от снощи, когато на ГКПП - Капитан Андреево е задържан турски гражданин, укрит от роднини в автомобил, съобщиха от Главна дирекция "Гранична полиция".
    Укритият е бил в автомобил с германска регистрация. Четиримата пътуващи в него са граждани на Белгия и Холандия от турски произход, се казва пък в съобщение на БТА.
    Общо 33 укрити лица са задържали на пункта граничните полицаи през последния месец - 30 турски граждани, двама сирийци и един иранец, уточняват от дирекцията.
    Гранични полицаи от Елхово са задържаха трима иракчани, съобщиват още от "Гранична полиция". Те се опитали да преминат нелегално държавната граница в района с. Голям Дервент, общ.Елхово, район познат ни като "Златният триъгълник".
МНЕНИЕ

Карта на България от 1878г. по времето на Сан Стефанския мирен договор.

Карта на България от 1878г. по времето на Сан Стефанския мирен договор.

Ако разгледаме историята на България, тя винаги е била поставяна, като бариера за проникване на мюсюлманите в Европа. Наше мнение, а и не само, че това е една от основните причини да ни приемат "на сляпо" в Европейският съюз, само и само, за да си създадат преграда за техните народи и общности в Европа. Така бе и допусната етническата партия на Доган - ДПС да бъде създадена, да се развива и да управлява.
Трудна е задачата на новото правителство - трябва да запази етническият мир, в същото време да "пази" Европа от правоверните. Е, всичко си има цена - и това са фондовете на Евросъюза, които бяха спряни. Да видим, дали ше ги пуснат. Положително ДА - нямат избор евробосовете - защото иначе тяхната "черга ще пламне". А те не обичат това да става. "Продадоха" ни няколко пъти назад във времето, например 2-та Световна война, "само" за около 45 години, защото бяха сигурни, че СССР няма да "пусне аванта" на мюсюлманите. НО, сега, Русия е в добри връзки с тях, а ние не чак толкова. "Ами сега," се казваше в едно предаванв на БНТ "Минута е много". Ами сега - да започнем с наличните - кой има най-много сухо - он че е пръв," се казваше в един филм на Тодор Колев.
Да - Европа трябва да си плати спокойствието!
И то час по-скоро!

Историческа карта на Европа от 1900г.

Историческа карта на Европа от 1900г.

2 comments for “Правоверни атакуват южната ни граница