Бойко пише на българите в САЩ – Обама пише на Бойко

“ДЕНЯТ НА БЛАГОДАРНОСТА” ЗА ГЕРБ И САЩ

Борисов напусна официално столичното кметство

BB smile28 Юли 2009г. Специално поздравително писмо за българите в САЩ е подготвил щабът на партия ГЕРБ, подписано лично от неформалният лидер Бойко Борисов, съобщи на ОБЗОР BulgariCA отлично информиран източник, близък до централата на спечелилата изборите политическа сила.

Специален приносител на заръката пристига в сряда в Страната на неограничените възможности, за да прочете малко по-късно, първо пред наша общност в Калифорния, текстът, разписан лично от Борисов.

В обръщението към сънародниците си водачът на ГЕРБ изказва специална благодарност за голямата активност и оказаното доверие на парламентарните избори тази година, сподели нашият източник. ОБЗОР BulgariCA ще публикува допълнително цялото съдържание на писмото.

Борисов изразява надежда, че активноста на емигрантите ще продължи и в бъдеще.

Междувременно стана известно, че пак на същата дата, утре 29 Юли, вече като министър-председател Бойко Борисов ще приеме в кабинета си посланика на САЩ Нанси Макълдауни, за да получи специално поздравително писмо от президента Барак Обама, съобщиха от посолството на САЩ в София. Новината бе потвърдена от правителствената прес-служба и бе цитирана от БТА.

На специална церемония в Гранитната зала на Министерския съвет от 13.00 ч. б.вр. посланик Макълдауни ще връчи на премиера Борисов поздравителен адрес от президента на САЩ Барак Обама по случай избирането му начело на правителството на България, се посочва в съобщението.

Днес общинската избирателна комисия /ОИК/ прекрати на свое заседание кметските пълномощия на Бойко Борисов, съобщи БТА. Пълномощията на Борисов се прекратяват съгласно чл. 42 от Закона за местно самоуправление и местна администрация поради избирането му за министър-председател на България.

2 comments for “Бойко пише на българите в САЩ – Обама пише на Бойко